sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Gothic Girls wear Dots

Tänäaamuna päätimme vielä Lumin kanssa pitää lyhyen kuvaussession ennen junani lähtöä. Laitoimme herätyskellon soittamaan hyvissä ajoin, jotta aikaa jäisi tarpeeksi laittautumiseen. Lopputuloksena kämpässä pöllysi hiuslakka ja kasvot vääntyivät rumaan irveeseen tupeerauskamman nyhtäessä päänahkaa. Lopputulos oli kuitenkin kummankin osalta tyydyttävä. Pian suuntasimmekin kuumaan kesäkuiseen aamupäivään kameran kanssa. Molempien jaloissa kopisivat identtiset Pleaserin Elektra-saappaat.
Pidimme kuvaukset lyhyinä sillä emme lähteneet kauas, vaan pysyimme lähiympäristössä. Kuvista tuli hyvin toisenlaisia kuin lauantaina Turun linnalla otetuista. Sunnuntain asuissamme yhdistyivät goottityyli, Glam rock ja 50-luvun tyyli. Nauroimme vaatteidemme sekametelisopalle.
Alla muutama kuvatus sessiosta. Päivä oli niin kirkkaan aurinkoinen että saimme taistella kuviin tulleita voimakkaita vastavaloja-ja varjoja vastaan.
Korsetti: Handmade by Lumira
Bolero: Queen of Darkness
Mekko: Morticia 
Kengät: Second hand
Sukkahousut: Gina Tricot
Helmet: Afrikan tuliaisia (aitoja marjoja jotka on maalattu ja lakattu)

Eron hetki koitti liian pian. Totesimme molemmat, että jos maanantaina ei molempia työt kutsuisi, olisin voinut hyvin jäädä vielä hetkeksi Turkuun. Arki on kuitenkin otettava vastaan eikä siihen ole mahdollista sen enempää vaikuttaa. Nuhani on äitynyt entistä pahemmaksi ja olen huolissani siitä, miten ensi viikon lauluharjoitukset tulevat sujumaan jos ylipäätään kykenen laulamaan laisinkaan. Flunssa, pienikin sellainen on laulajan pahin vihollinen.

2 kommenttia: