maanantai 18. kesäkuuta 2012

Goottikirppis

Sana joka kiertää tällä hetkellä jokaisen tyylin edustajan huulilla. Myös minä haluan avata sanaisen arkkuni aiheesta. Olen hyötynyt kyseisestä Facebook-sivusta valtavasti. Edullisia, upeita löytöjä on tullut tehtyä jo monia. Parasta on jos myyjän kanssa onnistuu tekemään treffit ja tavara vaihtaa omistajaa kasvotusten. Viime viikon perjantaina noudin suoraan myyjältä punamustan Gothic lolita & Punkin minihameen hintaan 10 euroa. Veikkaanpa että kyseisestä minihameesta kehkeytyy yksi kaikkein käytetyimmistäni.
Joskus myös tavallisilta kirpputoreilta onnistuu tekemään hyviä löytöjä, mutta goottikirppikseltä löytää juuri tähän skeneen soveltuvaa tavaraa. Myynnissä on vaatteita, kenkiä, korsetteja, kirjoja, elokuvia, kuiturastoja, hiuslisäkkeitä, kosmetiikkaa, musiikkia ja sisustustavaraa. Kaikkea mitä vain kuvitella saattaa. 
Jos ette ole vielä ehtineet tutustua kyseiseen sivuun, suosittelen sitä lämpimästi!


Asukuvaa lauantailta
 Paita: Seppälä
Korsetti: Handmade by Lumira
Hame: Second Hand, Gothic Lolita & Punk
Sukkahousut: H&M
Hiuslenkki: Glitter 

On vaikea käsittää kuinka onnistun tässä kuvassa näyttämään aivan mahdottoman kylmältä ja ylimieliseltä. Itseäni se huvittaa kovasti sillä en yleensä ikinä näytä tuolta valokuvissa. Tämä on kuitenkin ainoa kuva joka minusta on otettu uusi hame päälläni. 

Hyvää yötä kaikille!

2 kommenttia: