torstai 1. marraskuuta 2012

Hyvästi talven lapsi!

"Pitkän prosessoinnin ja pohdinnan jälkeen olen päätynyt jättämään Deadwinter's Childin siirtyäkseni kokonaan klassisen musiikin pariin. Haaveissani siintävät klassisen laulun ammattiopinnot ja siksi olen päättänyt panostaa vastedes täysin klassiseen ohjelmistooni päästäkseni lähemmäs urahaavettani. Päätökseeni vaikuttavat myös joukko muita viimeaikaisia elämänmuutoksia, joiden takia koen parhaaksi lopettaa metallimusiikin parissa työskentelyn. Suuret kiitokset kaikille jotka ovat seuranneet Deadwinter's Childia, tulleet keikoillemme ja kuunnelleet musiikkiamme! Lisäksi toivotan myös muulle bändille onnea ja menestystä jatkoa ajatellen!
-Helena"

Ohessa lainaus Deadwinter's Childin Facebook-sivulta. Sen enempää jaarittelematta totean ratkaisuni olleen vaikea, mutta myös jo pitkään harkittu ja punnittu monelta kantilta. Elämä muuttuu: se tuo, vie ja antaa uutta tilalle. Oma kehitys ja asioiden muuttuminen on vain hyväksyttävä.
Olen jo hyvän aikaa kokenut siirtyneeni enemmän metallista klassisen musiikin puolelle. Metalli tuntuu tällä hetkellä aivan liian raskaalta musiikin lajilta esittää ja eläytyä johtuen uudesta, muuttuneesta elämäntilanteestani.
Opintojeni myötä olen myös sisäistänyt klassisen laulun vaatiman todellisen työmäärän: jos aion tosissani pyrkiä ammattilaiseksi alalle vaatii se minulta täyden panostuksen. Jos vain jatkan laulullista seilaamista kummankin musiikkilajin aalloilla, en kehity lopulta ammattilaiseksi kummassakaan. Valinta olisi tullut jokatapauksessa eteen ennemmin tai myöhemmin ja minä päädyin klassiseen. Tällä hetkellä voin vain toivoa valintani olleen pitkän päälle se oikea.

Bändivuosia ehti omalle kohdalleni kertyä yhteensä viisi perustettuani Deadwinter's Childin vuonna 2008. Vuodet antoivat minulle paljon ja olen ylpeä siitä mitä saimme yhdessä bändinä aikaan. Bändivuosiltani opin niin paljon erilaisia asioita että niiden erittely vaatisi kokonaan erillisen postauksen. Lähteminen teki kipeää ja oli enemmän kuin vaikea päätös.
Muistelen bändivuosiani haikeudella, suurella lämmöllä, kiitollisuudella ja rakkaudella!

Loppuun vielä kuvamuistoja vuosien varrelta. Niin paljon kauniita muistoja voisin niputtaa Deadwinter's Childin nimen alle. Alla niistä vain pieniä murusia kaikille jaettavaksi.
Miehistö ehti vaihtua vuosien varrella moneen otteeseen. Olimme kuitenkin sitkeää sakkia pysymään hengissä. 
Hyvää yötä kaikille! Pitäkää unelmistanne kiinni älkääkä unohtako sitä faktaa, että elämän tärkeimmät valinnat voivat usein olla niitä kaikista vaikeimpia. Saavuttaakseen asioita on myös opittava luopumaan.2 kommenttia:

 1. Ymmärrän kyllä hyvin päätöksesi bändin suhteen. Klassinen laulaminen vie todellakin aikaa jos haluaa kehittyä paljon. Itse käyn edelleen Hongon tunneilla viikottain ja valmistaudutaan tällä hetkellä tulevaan joulukonserttiin. En vielä tiedä, mitä laulaisin, mutta luultavasti jotain Les Misérablesista. :D

  Mulla PITI olla kesällä jotain tulevaa bändiprojektia kun yhden bändin kitaristi/basisti/mikä lie otti yhteyttä, yritettiin sopia aikaa jotta nähtäisiin mutta sitten ei lopulta kuulunutkaan mitään. Onpas tosi kohteliasta jättää yhteydenpito vain pariin viestiin! Toisaalta, ehkä vain parempi keskittyä äänialansa kasvattamiseen lisää.

  Nuo tekstijutut hmm.. mulla tekee samaa mikäli olen copypastennut tekstin suoraan toisesta lähteestä. Esim. FB:ssä sivun tausta on valkoinen, musta teksti ja fonttikin on eri eli lähdekoodikin on erilainen verrattuna bloggeriin. Yleensä olen välttänyt tämän vain kirjoittamalla erikseen koko jutun tänne vaikka aikaahan se vie rutosti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no noita kyllä löytyy. Meillekin ehdittiin tehdä monet oharit soittajaehdokkaiden puolesta vuosien aikana. Kannattaa kokeilla sitkeästi onkia toisesta lammikosta jos bändhommat todella kiinnostavat. :)

   Kiitos tosi paljon tsempistä! :)

   Poista